مجمع سالیانه شرکت ایده‌های تجارت هوشمند سیمرغ برگزار شد

مجمع سالیانه شرکت ایده‌های تجارت هوشمند سیمرغ برگزار شد

دکتر محمدرضا جواهری تفتی، مدیرعامل هلدینگ توسعه کسب و کار سبا، در این مجمع ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در شرکت سیمرغ، بر اهمیت نوآوری و همگامی با آخرین دستاوردهای فناوری در صنعت بیمه تاکید کرد.

مجمع‌عمومی عادی سالیانه سهامداران شرکت ایده‌های تجارت هوشمند سیمرغ، صبح روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ به‌منظور تصویب عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ با حضور اکثریت سهام‌داران و دکتر محمدرضا جواهری تفتی مدیرعامل هلدینگ سبا و جمعی از معاونین و مدیران برگزار گردید. در این مجمع پس از ارائه گزارش هیئت‌مدیره و همچنین گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ به‌تصویب سهامداران رسید.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی، مدیرعامل هلدینگ توسعه کسب و کار سبا، در این مجمع ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در شرکت سیمرغ، بر اهمیت نوآوری و همگامی با آخرین دستاوردهای فناوری در صنعت بیمه تاکید کرد. وی با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مهندس محمدحسین منوچهری، مدیرعامل شرکت سیمرغ، از تغییر وضعیت این شرکت از زیان‌دهی به سوددهی ابراز خرسندی کرد و این موفقیت را نتیجه رویکرد هوشمندانه و تلاش‌های بی‌وقفه تیم مدیریتی و کارکنان سیمرغ دانست.

در ادامه دکتر جواهری افزود: با توجه به تحولات پرشتاب در عرصه فناوری و تغییر الگوهای کسب و کار، ضروری است شرکت سیمرغ در سال جاری با رویکردی نوآورانه و آینده‌نگرانه، در راستای تحقق اهداف ذیل گام بردارد.

  • توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین ملاک جدی باشد چراکه سرمایه‌گذاری در ایجاد زیرساخت‌های لازم برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در صنعت بیمه، به منظور ارتقای فرآیندهای تصمیم‌گیری، شخصی‌سازی خدمات و شناسایی فرصت‌های جدید ضروری است. تمرکز باید بر کاربردهای عملی هوش مصنوعی در حوزه‌هایی مانند ارزیابی ریسک، تشخیص تقلب، و ارائه خدمات مشتریان باشد.
  • معماری سازمانی چابک و مقیاس‌پذیر به جهت بازطراحی معماری سازمانی به منظور چابک‌سازی فرآیندها و افزایش سرعت انطباق با تغییرات بازار، یک ضرورت است. این امر مستلزم استفاده از رویکردهای مدرن مانند معماری میکروسرویس‌ها و استقرار ابزارهای DevOps به منظور تسریع توسعه و استقرار نرم‌افزارها است.
  • توسعه پلتفرم‌های بیمه‌گری باز می‌تواند با ایجاد بستر بیمه‌گری باز به منظور تسهیل تبادل داده و خدمات با سایر بازیگران اکوسیستم بیمه (مانند استارتاپ‌ها، شرکت‌های فین‌تک و سایر ارائه‌دهندگان خدمات) اهمیت و دستاورد ویژه‌ای را در پی داشته باشد. این امر نیازمند پیاده‌سازی استانداردهای API و ایجاد یک اکوسیستم توسعه‌دهنده قوی است.
  • با توجه به افزایش تهدیدات سایبری، تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری و پیاده‌سازی راهکارهای پیشرفته برای شناسایی و مقابله با حملات سایبری، یک اولویت اساسی است. استفاده از رویکردهای مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای تشخیص ناهنجاری‌ها و پیشگیری از حملات، امری ضروری است.
  • بهره‌گیری از فناوری‌های Web3 و بلاکچین میتواند از اولویت‌های جدی دیگر باشد چرا که مطالعه و بررسی امکان بهره‌گیری از فناوری‌های Web3 و بلاکچین در صنعت بیمه، به منظور ایجاد شفافیت، افزایش امنیت و کاهش هزینه‌ها، یک گام مهم در راستای نوآوری است. کاربردهایی مانند بیمه‌های غیرمتمرکز و مدیریت هویت دیجیتال می‌توانند مزایای قابل توجهی را به همراه داشته باشند.

دکتر محمدرضا جواهری تفتی در پایان سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همت مدیران و کارکنان شرکت سیمرغ، این شرکت بتواند در سال جاری گام‌های موثری در راستای ارتقای صنعت بیمه کشور بردارد.

انتهای پیام/

دیدگاه خود را در این باره بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.